Opskrifter » Esquites

Esquites

Esquites serveres ofte som street food i Mexico som en lille snack. Den gør sig også rigtig godt som tilbehør til fx grillet kød.

Det skal du bruge til 4 personer

Sådan gør du

Varm en stor støbejerns pande og hæld olivenolien på. Sørg for at olien dækker hele panden. Hæld de optøede majs på panden og ryst den et par gange. Tilsæt sukkeret og ryst panden igen. Steg majsene i ca. 3 minutter indtil de brunes. Rør rundt i panden og steg yderligere 3 minutter indtil alle majsene er let brunede.

Bland mayonaise, limesaft, chili pulver, koriander, epazote og salt sammen i en skål. Hæld majsene i og rør det let sammen. Drys osten over og servér varm.

Servering

Anret esquites i drikkeglas med en teske.

Tips

Prøv også at spise esquites kolde.

Flere opskrifter

Arroz a la mexicana

Read More

Pan de los muertos

Read More

Pico de Gallo

Read More

Polvorones

Read More

Guacamole

Read More

Salsa Roja

Read More

Cocinita Pibil

Read More

Cebollas Curtidas

Read More

Majstortillas

Read More