Cebollas Curtidas

På dansk hedder Cebollas Curtidas rødløgspickles. Det er supernemt at lave, og smager fantastisk som garniture i mange mexicanske retter.

Det skal du bruge til 4 personer

  • 3 Rødløg
  • 2 habanero chilier
  • Friskpresset limesaft fra 1-2 lime
  • Hvidvinseddike
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker

Sådan gør du

Skær rødløgene ud i halve ringe og hæld dem op i en skål. Hak dernæst Habanero chilierne i små fine stykker, gerne med kerner, og hæld dem oveni løgene. Pres limesaften og hæld den over løgene og chilierne. Tilsæt en smule hvidvinseddike. Drys sukker og salt over og rør rundt med en ske.

Lad det hvile i en times tid hvorefter det er klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *